Üdvözöljük webáruházunkban! Kellemes vásárlást kívánunk!
Dragon 540 Color Design shown at multiple angles against black background

A ZIPPO AZ INNOVÁCIÓT HELYEZI ELŐTÉRBE AZ ÚJ 540 SZÍNES NYOMTATÁSI ELJÁRÁS BEVEZETÉSÉVEL

A Zippo legújabb gyártási technikája első ízben teszi lehetővé ikonikus szélálló öngyújtói minden felületének díszítését.

Az ikonikus amerikai Zippo márka bejelentette egy vadonatúj öngyújtó dekorációs módszer, az 540 színes nyomtatási technika bevezetését. Ez az első alkalom, hogy a jellegzetes szélálló öngyújtót teljesen beboríthatja a színes grafika, a lehető legbonyolultabb és legélénkebb dizájnnal.

Legújabb innovációjának ünneplésére a Zippo négy új dizájnt adott ki, amelyek témái között szerepel egy antik kalóz kincsestérkép, a márka zenei és művészeti szerepe előtt tisztelegő dizájnok, valamint egy sárkány motívum. Az új öngyújtók csatlakoznak a meglévő Zippo minták ezreihez, azt ígérve, hogy az ízlésétől függetlenül mindenki számára létezik egy Zippo öngyújtó.

Az 540 Color eljárást a Zippo házon belüli mérnöki és dekorációs specialista csapata fejlesztette ki.

Míg a nyomtatási és gyártási technikák az első Zippo szélálló öngyújtó megalkotása óta csaknem 90 év alatt fejlődtek, az általános kialakítás és a mechanizmus változatlan maradt, bizonyítva, hogy a nagyszerű design kiállja az idő próbáját. Minden szélálló öngyújtó rendelkezik a márka ikonikus 3-2-3 kéményével, tűzkővel és a Zippo védjegyes „click” hanggal. A minden öngyújtón megtalálható alsó bélyegző, amelyet a gyűjtők az öngyújtójuk dátumának és gyártásának nyomonkövetésére és dokumentálására használnak, továbbra is alaptartozék.

Lucas Johnson, a Zippo globális marketingért felelős vezető márkamenedzsere megjegyzi: „Az új 540 Color dekorációs módszer lehetőséget teremtett arra, hogy öngyújtóinkat olyan módon díszítsük, ahogy az korábban nem volt lehetséges. Tervezőink már most új tervek megálmodásával vannak elfoglalva, hogy bemutassák ezt az innovatív dekorációs eljárást. A Zippo rajongói nemcsak ezeket a hihetetlen új dizájnokat láthatják majd, hanem a szeretett klasszikus dizájnok újragondolt változatait is várják a meglévő termékkollekcióból.”

Az új dizájnok mellett a Zippo öngyújtó belső kollekció darabjai is megvásárolhatók. A kollekció két bután opciót kínál (dupla és szimpla lángos verziót), valamint egy duplaíves újratölthető belsőt, amely lehetővé teszi a rajongók számára, hogy testreszabják Zippo lángjukat. A kollekció az eredeti szélálló öngyújtó jegyében készült – egy minőségi, könnyen használható termék, amelyre lehet számítani.

A vadonatúj 540 Color minták itt vásárolhatók meg. Minden öngyújtó a Zippo élettartam garanciával elérhető.