Üdvözöljük webáruházunkban! Kellemes vásárlást kívánunk!

Örömmel kínáljuk az alábbi fizetési lehetőségeket kedvenc Zippo termékei gyors és egyszerű megrendeléséhez.

- Utánvéttel történő teljesítés:

A terméket futárszolgálat szállítja ki az Ön által megadott címre, átvételi pontra, vagy csomagautomatába, ahol a termék, vagy termékek számla szerinti árát szükséges a kézbesítőnek/terméket átadó személynek készpénzzel, vagy bankkártyával, csomagautomata esetén bankkártyával kifizetnie. Utánvétes megrendelés esetén a szállítási költség a termék teljes árához hozzáadódik. 

- Banki előre utalással történő teljesítés:

Ha már visszaigazoltuk az Ön megrendelését, akkor a visszaigazoló e-mailben megtalálja a bankszámlaszámunkat és a megrendelésszámot, amelyre hivatkozni kell az átutalás megjegyzés / közlemény rovatában. Amennyiben az átutalt összeget jóváírják a bankszámlánkon, csak ezt követően adjuk fel a futárszolgálattal a terméket vagy ez esetben Ön az Üzemeltető átvételi pontjain átveheti a terméket előzetes értesítés után. Amennyiben az összeg kiegyenlítése 5 (öt) munkanapon belül nem történik meg, a rendelést automatikusan visszamondottnak tekintjük és töröljük.

  • Megjegyzés: Személyes átvétel és Postával történő kézbesítés választása esetén kizárólag banki előre utalás választható fizetési módként.