Üdvözöljük webáruházunkban! Kellemes vásárlást kívánunk!

Márkavédelem

A Zippo márkanév 1932-re nyúlik vissza, amikor is elkészült az első Zippo öngyújtó. Napjainkban a márka világszerte ismert. A Zippo jelentős összegeket fektetett be kiváló minőségű termékeinek népszerűsítésére és egy világszerte elismert márka felépítésére. A Zippo agresszíven védi védjegyét; célja, hogy a törvényes jogai érvényesítésén keresztül leállítsa a jogsértő öngyújtók gyártását.

Az eredeti Zippo öngyújtók beszerezhetők a Zippo.com webhelyen, a Zippo/Case Múzeum üzletében Bradfordban (Pennsylvania államban), valamint a világ több mint 160 országában található hivatalos viszonteladókon keresztül. A jogsértő öngyújtók az évek során félrevezették a fogyasztókat. Sok hamis öngyújtó nagyon hasonlít egy igazi Zippo öngyújtóhoz. A Zippo rajongói tudják, hogy az autentikus Zippo öngyújtókon a Zippo alsó bélyegzője, az öngyújtó belsőn pedig a Zippo védjegy található. A híres Zippo élethosszig tartó garancia minden eredeti Zippo öngyújtóra vonatkozik. Ha hamis Zippo öngyújtót észlel, kérjük, azonnal lépjen kapcsolatba velünk.

A Zippo nem engedélyezi az eredeti Zippo márkájú öngyújtók és egyéb termékek jogosulatlan megváltoztatását, többek között az illusztrációk, az emblémák vagy egyéb változtatások alkalmazásával, ami súlyosan megsérti a Zippo szellemi tulajdonjogait, amelyeket bíróság előtt fog érvényesíteni. A változtatások minőségétől függetlenül a módosított termék Zippo néven történő értékesítése a Zippo védjegyeinek megsértését jelenti. A világhírű ZIPPO védjegy az Egyesült Államokban és a Föld szinte minden országában bejegyzett a fő nyilvántartásban.