Üdvözöljük webáruházunkban! Kellemes vásárlást kívánunk!

Szükséges-e e-mail cím a rendelés leadásához?

Az online rendelés leadásához érvényes e-mail cím és telefonszám szükséges. Ha nem rendelkezik érvényes e-mail címmel, rendelését a 06 1 330 5149 telefonszámon adhatja le hétfőtől péntekig 8:00 és 15:00 között.

  

Mik a rendelés lemondási feltételei?

Ha a rendelését már feldolgozták, és továbbra is vissza szeretné küldeni, egyszerűen kövesse a ÁSZF menüpontban található utasításokat. A szállítási költségek nem téríthetők vissza.

 

Mennyi ideig tart a rendelésem kiszállítása?

A kiszállítást készleteinktől függően általában 1 - 14 munkanapon belül tudjuk vállalni, ám egyes esetekben előfordulhat hosszabb várakozási idő is, ha nincs raktáron az adott termék. Megrendelése aktuális állapotát fiókjába bejelentkezve ellenőrizheti. 

A rendeléseket csak hétfőtől péntekig szállítjuk. A főbb ünnepeken zárva tartunk, ideértve: újév, húsvét, március 15., munka ünnepe, pünkösd, október 23., mindenszentek, szenteste és karácsony.

  

Rendelhetek nemzetközi címre történő szállítással?

Sajnos nemzetközi címekre nem áll módunkban kiszállítani. Ha Magyarországon kívül tartózkodik, kérjük, keresse fel az Ön országában található hivatalos Zippo kiskereskedőt/forgalmazót.