Üdvözöljük webáruházunkban! Kellemes vásárlást kívánunk!

A Zippo kézmelegítő

Szeretné a következő (melegebb) szintre emelni szabadtéri kalandjait? Ismerje meg a Zippo kézmelegítőt, amely 12 és 6 órás modellekben kapható. Amikor a szabadban van, koncentrál. Legyen szó vadászatról, horgászatról, kempingezésről vagy egyszerűen csak a jeges időtöltésről a barátokkal, senki nem akar olyan zavaró tényezőket, mint a hideg kéz. GYIK

A kézmelegítőm nem melegszik eléggé, mit tegyek?

  • Óvatosan, az égés elkerülése érdekében, ellenőrizze az égőt. Szorosan illeszkednie kell.
  • Lehet, hogy az égő nem gyulladt be megfelelően. Ismételje meg a begyújtásrea vonatkozó utasításokat.
  • Győződjön meg arról, hogy elegendő töltőfolyadék van a kézmelegítőben. Az öngyújtó folyadék akkor is elpárolog, ha a kézmelegítőt nem használja.
  • Lehet, hogy az égőt ki kell cserélni. Az égőket körülbelül 70 használat után kell cserélni.

Hogyan állíthatom le a kézmelegítőm felmelegedését?

A Zippo 12 órás kézmelegítő begyújtása után nincs mód a melegítés leállítására. Ha szükséges, helyezze a kézmelegítőt a zacskóba, és helyezze tűzálló felületre, amíg a töltőfolyadék el nem fogy, és a kézmelegítő teljesen lehűl.

Szükség van oxigénre a kézmelegítő működéséhez?

Igen. A Zippo kézmelegítőnek oxigénre van szüksége a melegítési folyamathoz. A védőzsák szabályozza az oxigén mennyiségét. Ne használja a mellékelt védőzsák nélkül, mert felforrósodhat.

Használnom kell a mellékelt védőzsákot?

Igen. A védőzsák szabályozza az oxigén mennyiségét, és így szabályozza a kézmelegítő hőmérsékletét. A védőzsák nélkül a kézmelegítő felforrósodhat, és sérülést vagy tüzet okozhat.

Mennyi ideig elég egy töltet, vagy milyen gyakran kell újratölteni?

  • A 6 órás kézmelegítő akár 6 órán keresztül is melegít, ha az alsó vonalig töltött műanyag pohár segítségével, töltőfolyadékkal töltik fel. Sok tényezőtől függően valamivel kevesebb vagy hosszabb ideig melegíthet. Tárolás előtt mindig győződjön meg arról, hogy a kézmelegítő teljesen kihűlt. Helyezze tűzálló felületre, ha még meleg.
  • A 12 órás kézmelegítő akár 12 órán keresztül is melegít, ha az felső vonalig töltött műanyag pohár segítségével, töltőfolyadékkal töltik fel. A műanyag poharat az alsó vonalig is megtöltheti, ez akár 6 órán át biztosít meleget. Sok tényezőtől függően valamivel kevesebb vagy hosszabb ideig melegíthet. Tárolás előtt mindig győződjön meg arról, hogy a kézmelegítő teljesen kihűlt. Helyezze tűzálló felületre, ha még meleg.


Használjon eredeti Zippo kézmelegítő csere égőfejeket