Üdvözöljük webáruházunkban! Kellemes vásárlást kívánunk!

 Zippo In The Movies

A Zippo öngyújtók több mint 2000 filmben szerepeltek

A Zippo szélálló öngyújtók több mint 2000 filmben jelentek meg. Minden műfajban és minden költségvetésű filmben – a több millió dolláros kasszasikerektől az indie filmekig – amikor a színészeknek megbízható kellékre van szükségük ahhoz, hogy megvilágítsák az utat, kiszabaduljanak a húzós helyzetből vagy feszültséget keltsenek, gyakran hallani a félreismerhetetlen kattanást a Zippo öngyújtó kinyílásakor, vagy látni a tűzkő kerék szikráját, mielőtt a megbízható sárga láng megvilágítja a sötét képernyőt.

És nem csak az nagyképernyőn, a Zippo öngyújtókat és a Zippo család egyéb termékeit, beleértve a Case késeket is, számtalan főműsoridős hálózati és kábeltelevíziós műsorban láthatták, valamint az elismert streaming tartalmakban. A zombik elleni küzdelemtől az öntözőfejek aktiválásáig, hogy megállítsák a halálos, levegőben terjedő vírust, vagy akár csak díszletként szolgálva egy kisboltban a hitelesség kedvéért, a Zippo termékek gyakran több mint 10 percnyi képernyőidőt halmozhatnak fel minden szezonban,és így nézők milliói láthatják.

A Zippo több mint 85 éves történelmének legalább 75 évét felölelő filmográfiával nem csoda, hogy a Zippo öngyújtókat a stábok ajándékba kapták, és a díjkiosztó partikon ajándékként használták. A garantált teljesítményű szélálló öngyújtó még évekig a kellékmester legjobb barátja lesz.