Üdvözöljük webáruházunkban! Kellemes vásárlást kívánunk!
Zippo/Case Museum 25th Anniversary logo and image of the Zippo Jeep and Zippo Car.

 

A ZIPPO/CASE MÚZEUM ÉS MINTABOLT

Nyitva a hét hét napján.

Rendes nyitvatartás:

Vasárnap 11 órától 16 óráig.
Hétfőtől szombatig 9-17 óráig.

A híres Zippo Repair Clinic is nyitva tart, a termékgaranciális/javítási igényeket a Zippo/Case mintaboltban fogadják.

Webáruházaink mindig nyitva állnak kedvenc Zippo, Case és Northern Lights Candle termékei megrendelésére és házhoz szállítására.

Zippo/Case Múzeum

A pennsylvaniai Bradfordban nemcsak a Zippo öngyújtók és Case kések hazája, hanem a kézművesség és a minőség iránti elkötelezettségé is, a „Made in America” szinonimája. Meghívjuk Önt, hogy látogassa meg a Zippo/Case Múzeumot, ahol rajongók és gyűjtők gyűlnek össze a világ minden tájáról, hogy megtapasztalják e két amerikai ikon gazdag történetét.

Fedezze fel a közel 4000 négyzetméteres látnivalót, amely magában foglalja a világhírű Zippo Repair Clinic szevizet és a Zippo/Case mintaboltot. Tizennégy egyedi gyártmányú Zippo öngyújtó sorakozik az épülethez vezető úton. A bejárat felett tornyosul egy több, mint 12 méter magas Zippo öngyújtó lüktető neonlánggal és egy hatalmas Case Canoe hárompengés zsebkés. Élvezze a kiállítást, hogy megismerje két amerikai ikon gazdag történetét.

Történet

Az első múzeum, a Zippo Családi Áruház és Múzeum 1993 végén nyílt meg. Találó volt az elnevezése, mivel a Zippo család akkoriban értékesített termékeit mutatta be: Zippo, W.R. Case and Sons Cutlery Company és a Holgate Toys.

Az eredeti múzeum meglehetősen kicsi volt, és hamar elégtelennek bizonyult a gyűjtők szenvedélyének és a Bradfordba utazó turisták kíváncsiságának kielégítésére. 1995-ben egy vadonatúj és nagymértékben kibővített üzlet és múzeum terveit kezdeményezték. A Zippo/Case Látogatóközpont ünnepélyes megnyitójára 1997. július 18-án került sor, a cég fennállásának 65. évfordulójával egy időben. Ez volt az 1997-es Zippo/Case International Swap Meet központi eleme. A háromnapos eseményen a világ minden tájáról több mint 8000-en vettek részt, megnyitva a nemzetközi látogatók áramlását.

A Zippo/Case Múzeum jelenleg több mint 100 000 látogatót fogad évente. Gyűjtők és turisták az Egyesült Államok minden tájáról és sok más országból utaznak ide, beleértve Magyarországot, Koreát, az Egyesült Királyságot, Németországot, Franciaországot, Spanyolországot, Portugáliát és Brazíliát, hogy kedvüket leljét e két ikonikus amerikai márka iránti szeretetükben.

 

Múzeumi kiállítások, amelyek felkeltik érdeklődését

Ahogyan nem felejti el Zippo öngyújtóját vagy Case kését, úgy az első látogatását sem fogja elfelejteni a Zippo/Case Múzeumban. Olyan kiállításokat láthat, mint:

 • Egy szövetséges a szövetségesekért, a Zippo hozzájárulásának felfedezése az amerikai erőfeszítésekhez a második világháborúban.
 • Minden idők legjobb mellékszereplője, minden alkalom, amikor a Zippo öngyújtó hollywoodi reflektorfénybe került.
 • „Működik, vagy ingyen javítjuk” – bepillantást nyerhet a Zippo híres javítóközpontjába.
 • Zippo Rocks!, a Zippo zenei szerepének lenyűgöző gyűjteménye az évek során.

  A BELÉPÉS INGYENES

  • Akadálymentesített
  • Mellékhelyiségek
  • Ingyenes buszparkoló
  • Nyitva a hét minden napján (a különleges zárva tartási dátumokat lent olvashatók)

  Csoportoknak

  Csoportokat szívesen látunk. Néhány korlátozás érvényes. Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a foglalásához.

   

  ELHELYEZKEDÉS

  1932 Zippo Drive
  Bradford, Pennsylvania 16701
  814-368-1932

  NYITVATARTÁS

  Hétfőn, kedden, szerdán, csütörtökön, pénteken és szombaton 9-17 óráig.
  vasárnap, 11-16 óráig.

  Zárva: január 1-jén és 2-án, húsvétkor, hálaadáskor és karácsonykor. (Nyitva: szenteste 9-től 15 óráig, szilveszterkor pedig 9-15 óráig.)

   

  MEGKÖZELÍTÉS

  Közvetlenül a US Route 219 gyorsforgalmi út mellett
  10 mérföldre délre az Interstate 86-os autópályától
  (Korábbi NY-17), 23-as kijárat

  Az alábbi térképen kattintson a További lehetőségek lehetőségre, ha személyre szabott útbaigazítást szeretne kapni tartózkodási helyéről!