Üdvözöljük webáruházunkban! Kellemes vásárlást kívánunk!

Az értékesítési, promóciós vagy kedvezménykód használata

A Zippo promóciós kódjait általában félkövér, nagybetűs formátumban találhatók meg a Zippo-Hungary.hu oldalon, e-mailben és más marketingplatformokon. 

A kedvezmény megszerzéséhez kövesse az alábbi egyszerű lépéseket:

 • Adja meg a promóciós kódot pontosan úgy, ahogyan látja, a fizetés során az összegek felett oldal jobb oldalon „ajándékkártya vagy kedvezménykód” feliratú mezőben.
 • Kattintson az „Alkalmaz” gombra a promóciós kód aktiválásához, és alkalmazásához.

  Győződjön meg arról, hogy rendelése megfelel a különleges promóciós ajánlat összes követelményének. Például, ha az ajánlat azt jelzi, hogy legalább 20000 forint értékben, akkor a promóciós kód nem vonatkozik a megrendelésre, ha a teljes (szállítás előtt) kevesebb, mint a megadott összeg.


  Értékesítési, promóciós és kedvezménykód szabályzat

  Rendelésenként csak egy (1) érvényes kuponkód engedélyezett. Az ajánlat beváltásához a rendelésnek meg kell haladnia a megadott minimális rendelési értéket. A minimális rendelési érték nem tartalmazza a szállítási költséget, és az ajándékkártyákat. 18 évesnek vagy idősebbnek kell lennie a vásárláshoz. Minden ajánlat és kód a készlet erejéig érvényes. Az ajánlatok és kódok NEM érvényesek korábbi vagy jövőbeli vásárlásokra. Az ajánlat készpénzre vagy készpénz-helyettesítő fizetési eszközre nem váltható be. Az ajánlatok előzetes értesítés nélkül változhatnak, és bármikor felfüggeszthetők vagy megszüntethetők. Fenntartjuk a jogot, hogy bármely rendelést bármilyen okból töröljünk.


  INGYENES SZÁLLÍTÁSI AJÁNLATOK AZ OLDALON

  Az összes szállítási szabály és szabályzat továbbra is érvényes, további részletekért keresse fel a szállítási és kezelési információkat. 0 forintos rendelésekre nem érvényes.


   

  INGYENES AJÁNDÉK AJÁNLATOK

  Minden ingyenes ajándékra vonatkozó ajánlat személyenként csak egyszer váltható be. A fogyasztót terheli az összes szállítási költség és a vonatkozó adó, az állami törvények szerint. Más árukedvezménnyel nem vonható össze.


   

  SZÁZALÉKOS AJÁNLATOK

  A kódok csak meghatározott termékekre vagy kollekciókra érvényesek. Egyes kivételekre nem vonatkozhat. A promóciós kód külön sorban jelenhet meg a pénztárnál, nem pedig a terméknél. Az ajánlatok nem érvényesek a limitált példányszámú Zippo darabokra vagy egyedi öngyújtókra, hacsak nincs kifejezetten jelezve. Más árukedvezménnyel nem vonható össze.


  FORINT KEDVEZMÉNYES AJÁNLATOK

  A kódok csak meghatározott termékekre vagy kollekciókra érvényesek. Egyes kivételekre nem vonatkozhat. A promóciós kód külön sorban jelenhet meg a pénztárnál, nem pedig a terméknél. Az ajánlatok nem érvényesek a limitált példányszámú Zippo darabokra vagy egyedi öngyújtókra, hacsak nincs kifejezetten jelezve. Más árukedvezménnyel nem vonható össze.


  BOGO % KEDVEZMÉNY AJÁNLATOK 

  A kedvezmény a legolcsóbb termékre vonatkozik. Az ajánlat korábbi vásárlásokra nem érvényes. Visszaküldés esetén a kedvezmény elvész, és nem használható fel újra. Más árukedvezménnyel nem vonható össze.