Üdvözöljük webáruházunkban! Kellemes vásárlást kívánunk!

A Zippo kézmelegítő begyújtása

  • Töltse fel a kézmelegítőt eredeti Zippo kézmelegítő töltőfolyadékkal.
  • Vegye le a kézmelegítő fedelét, majd az egyik kezével függőlegesen tartsa az alapegységet, a másik kezével pedig kb. 10 másodpercig tartsa a lángot a katalitikus égőegységen. Az első használatnál történő begyújtás a vártnál tovább tarthat, és többször is szükségessé teheti a láng alkalmazását. A láng származhat Zippo öngyújtóból, Zippo Utility gyújtóból vagy gyufából. Kövesse a gyújtóberendezés használati utasítását. Tartsa távol a kezét és a ruházatát minden lángtól. A kézmelegítő katalitikus eljárással melegszik. Begyújtás után nincs láng. A láng jelenléte gyújtáskor túltöltöttséget jelez. Oltsa el a lángot, és hagyja elpárologni a felesleges üzemanyagot, mielőtt megpróbálná újragyújtani.
  • A lángmentes gyulladás megerősítése után helyezze vissza a kézmelegítő fedelét, majd helyezze a melegítőt a mellékelt védőzsákba. A kézmelegítőt mindig a mellékelt védőzsákba kell helyezni a túlmelegedés elkerülése érdekében. A Zippo kézmelegítő most órákon át kellemes meleget biztosít. Begyújtás után a hőt láng nélküli katalitikus folyamat biztosítja.
  • Begyulladás után nincs biztonságos mód a melegítés leállítására. Ha szükséges, helyezze a kézmelegítőt a mellékelt védőzsákba, és helyezze tűzálló felületre, amíg az üzemanyag el nem fogy, és a kézmelegítő lehűl.


Használjon eredeti Zippo kézmelegítő töltőfolyadékot és csere égőfejet